Vad kan jag hjälpa dig med?

Jag har ett långt förflutet inom förändringsledning, ledarutveckling och internkommunikation. Tjänster som chef internkommunikation på koncernnivå blandas med tjänster så som strategisk kommunikatör, chefsutvecklare och förändringsledare.

Efter att i 15 år fokuserat på ledarskap, framgångsrika strategigenomföranden, mäta effekter av kommunikativa insatser, varit involverad i hundratals förändringsprojekt, stöttat chefer och ledningsgrupper så har jag, förutom massa skinn på näsan, också fått en djup förståelse och kunskap för vad som skapar motivation och strategisk riktning.

Genom beprövade arbetssätt och stor erfarenhet stöttar jag er mer än gärna i jakten på framgång. Givetvis med världens starkaste arbetspsykologiforskning i ryggen. Läs mer om min forskningsbakgrund här. Mina tjänster riktar sig främst till styrelser, ledningsgrupper, HR och kommunikation.

Du kan läsa mer om mina fyra tjänsteområden nedan.

1. Föreläsningar

Jag är en flitigt anlitad föreläsare och facilitator, där jag föreläser för allt från små ledningsgrupper upp till hundratals med chefer. Innehållet i mina föreläsningar fokuserar främst på ledarskapsutveckling, mänskliga motivationsfaktorer, kommunikation och vikten av återkoppling för att motivera dina medarbetare och lyckas med dina strategigenomföranden. Jag utgår givetvis från en både erfarenhets- och evidensbaserad grund.

2. Workshops

Jag utför många uppdrag som workshopledare, både i små och stora sammanhang. Jag fungerar ofta som djävulens advokat där vi tittar på både styrkor och svagheter i er organisation, genomlyser ledarskap och strategigenomföranden för att tillsammans hitta vägen framåt för ett framgångsrikt strategigenomförande.

3. Rådgivning

Behöver du rådgivning kring hur du ska utveckla ert ledarskap? Krama ur effekten ur ditt ledarskapsprogram eller systemimplementering? Ta temperaturen på ditt strategigenomförande? Se över din ledningskommunikation? Se över dina organisatoriska förutsättningar att lyckas? Då kan jag med min kunskap, erfarenhet och forskningsbas vara ett bra bollplank och beslutsstöd.

4. Ledarskapsutveckling

Har du kommit till insikten att du vill utveckla ditt eller dina chefers ledarskap? Jag erbjuder allt ifrån flera dagars ledarskapsprogram till individuell coachning. Jag är noga med vikten av att mäta och har tillgång till de främsta evidensbaserade verktygen på marknaden. Jag kommer också vara förbaskat ärlig med vad som kommer att krävas av er som organisation för att utvecklingsinsatserna i slutändan ska ge effekt.

Låter det intressant?

Slå en signal på 072-585 09 30 eller mejla på johan.book@motivationsbyran.se så berättar jag mer om mina tjänster, ledarskap, framgångsrika strategigenomföranden och internkommunikation.

Du kan också följa mig i sociala medier, länkar hittar du i sidfoten nedan.