Dokument

Har du hittat hit så har du säkert gått någon av mina utbildningar eller lyssnat på någon av mina föreläsningar och jagar dokument, mallar eller presentationer som jag utlovat. Du hittar dem nedan och har du frågor så tveka inte att höra av dig.

Dokument

Presentation Affärsnätverk Västra hamnen.

 

Om Motivationsbyrån

Jag har mångårig erfarenhet av ledarskap, strategisk internkommunikation, förändringsledning och effektmätningar. Jag är också en flitigt anlitad föreläsare, utbildare, rådgivare, ledarskapscoach och skribent.

Jag är smått galen i forskningsbaserat ledarskap, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden och jag har en tydlig mission. Att omvandla modern arbetspsykologiforskning till verklighet i arbetslivet och därigenom skapa ökad motivation, prestation och resultat. Forskning kan låta tråkigt men genom att utgå från de metoder och teorier som har starkast vetenskapliga stöd maximeras sannolikheten att mina och era utvecklingsinsatser ger önskat resultat. Och bara det är ju hur kul som helst. Och bra. Väldigt bra. Både för din organisation och dina medarbetare.

Så är du intresserade av ledarskapsutbildningar, föreläsningar, workshops och rådgivning med en beprövad evidens- och erfarenhetsgrund så hör av dig. Du hittar mig osunt ofta på LinkedIn, slår mig en signal på 072-585 09 30 eller mejlar på johan.book@motivationsbyran.se